Video with “Blant Fjell” (Audio). Norwegian lyrics in subtitles.

“Blant Fjell”

First song from the audiobook “Trolle og den magiske fela” (“Trolle and the magical violin”) by Alexander Rybak

Buy and Download “Blant Fjell” from Clicktrack Musicstore, iTunes or Spotify

19/9 – 2015, Alexander Rybak will release the childrens book “Trolle And The Magic Fiddle” at the publisher Cappelen Damm. With the book comes 3 CDs, containing an audio-version of the book, narrated by Dennis Storhøi with the voice-acting of Anders Baasmo Christiansen and Stig Werner Moe – and songs and music by Alexander Rybak and friends.

The Book & CDs “Trolle og den magiske fela” can be preordered now: For delivery in Norway, preorder at Tanum.no or Platekompaniet.no. For delivery worldwide, preorder at Haugenbok.no – Energica.no or Bokkilden.no

 

 “BLANT FJELL”

LYRICS

Jeg vil bort, jeg vil frem,
jeg vil se, jeg vil leve.
Jeg har prøvd, jeg har lært,
var det verdt all strevet?

Min sjel vil så mangt,
men synet ble trangt.
Hvem er du, se på meg,
vil du være min venn?

Jeg ble redd, jeg ble gal,
ville få, ville finne.
Og jeg glemte til sist
hva jeg var innerst inne.

Mitt hjerte har talt,
mitt sinn har befalt,
og jeg vet jeg er klar
for å leve igjen.

Mitt hjem er her,
blandt fjell og trær.
Jeg traller i vei,
forelska i deg.

Du deler min sorg,
din skog er min borg.
Kom lys på min sti.
Her hos deg vil jeg bli.

Gi meg liv, gi meg lit,
gi meg lyden av bilder.
Og jeg synger så gjerne
til stemmen forsvinner.

For valget er tatt
og savnet forlatt.
Du er lyset i natt,
vil du danse med meg?

Mitt hjem er her,
blandt fjell og trær.
Jeg traller i vei,
forelska i deg.

Du deler min sorg,
din skog er min borg.
Kom lys på min sti.
Her hos deg vil jeg bli.

  *

 

large